Time Activity Duration
08:30 - 08:40 Students arrive 10 minutes
The school day begins at 08:40am
08:40 - 08:45 Line up 5 minutes
08:45 - 09:15 Tutor 30 minutes
09:15 - 10:15 Period 1 60 minutes
10:15 - 11:15 Period 2 60 minutes
11:15 - 11:45 Break 1 30 minutes
11:45 - 12:45 Period 3 60 minutes
12:45 - 1:45 Period 4 60 minutes
1:45 - 2:15 Break 2 30 minutes
2:15 - 3:15 Period 5 60 minutes
3:15 - 4:05 Enrichment / Intervention (Mon and Tue only) 50 minutes

School will finish at 16.05pm on Monday and Tuesday only. All other days will finish at 15.15.